En god dag i vuggestuen:

Det er tirsdag morgen, klokken er 8 og Ida og hendes mor står i døren. Pædagogen siger "Hej Ida" og Ida smiler mens hendes mor siger hej. Ida og mor skriver på tavlen, og derefter bliver hun afleveret til pædagogen. De vinker til mor, bagefter er Ida i gang med at lege.

Klokken 8.30 sætter børnene sig til bordet, nu skal der synges. Vi starter med at synge navnesangen, og da Ida´s navn nævnes smiler hun over hele hovedet. I dag har vi sangbog på bordet med fine billeder i. Ida får lov at vælge, og vælger Mariehønen. Derefter får alle frugt.

Da de har spist siger pædagogen, at i dag skal de tegne nogle fine billeder. Ida og de andre børn kommer til bordet i hold, hvor to pædagoger sidder klar. Ida skal have tegnet hendes hånd på papiret, og det kilder lidt, så hun smiler og griner. Derefter skal de selv farvelægge tegningen. Ida synes det er sjovt, og der kommer røde, blå, gule, orange og lilla streger overalt, og hun er stolt da pædagogen roser hende.

Så er det tid til middagsmad, pædagogen fortæller hvad de skal have, og i dag er det bagt tomatsuppe. Det er en af Ida´s livretter, så hun spiser godt og der er suppe i hele hovedet. Efter maden bliver Ida lidt træt, og hun sidder ligeså stille og kigger. Pædagogen skifter hende og putter hende i den dejlige barnevogn. Ida ligger lidt med sutten, og kort efter er de små øjne faldet i.

Da hun vågner er det tid til eftermiddagsmad med de andre børn, og derefter er der ikke længe til mor kommer og henter Ida.

 

Publiceret 18-02-2019