Smagsprøve på Specialbørnehaven

Specialbørnehaven Resen er en børnehave der henvender sig til en bred gruppe af børn med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Det vigtigste i vores børnehave er, at der er plads til alle og vi ser børnene, forældrene og personalet som unikke personligheder – der tilsammen gør børnehaven til et dejligt sted at være.

Det er vigtigt for os at skabe en hverdag for børnene der er tryg og genkendelig. Det er vores overbevisning, at trygge børn er robuste børn. Barnet bliver hver dag mødt af pædagoger, der kender barnet godt og som lige præcis ved, hvad der er godt for barnet og gør barnet glad. Vi har øje for de små ting i hverdagen, de små sejre, som for det enkelte barn er et kæmpe skridt på vejen. Vi ved hvor fantastisk det er, når barnet pludselig selv løfter gaflen eller tager det første skridt og vi ved hvor meget det er øvet igen og igen og igen.

Vi deler ansvaret for stimulering og udvikling af barnet med jer. Meget af træningen vil forgå her i børnehaven. Det giver måske tid og plads hjemme hos jer til at lave ting som alle andre forældre også laver med deres barn.

Et tilbud i Specialbørnehaven er ALTID et individuelt tilbud til det enkelte barn. Vi har gennem de sidste år lavet mange forskellige løsninger for at tilgodese det enkelte barns behov. Det giver barnet de bedste udviklingsbetingelser.

 

Publiceret 03-12-2015